Privatlivs politik

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores side indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ved tilmelding til køberkartoteket og ved oprettelse af et bolig salg.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID, dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mail adresse.

Når du godkender vores betingelser, giver du samtidig samtykke til, at vi må opbevare disse data. Som køber i køberkartoteket, giver du samtidig samtykke til, at vi må videregive disse oplysninger til ejere, af boliger som du aktivt har tilkendegivet, at du er interesset i se ved en fremvisning.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som køber eller sælger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kundecenter@kotelo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Kotelo
Brisevej 5
7120 Vejle Øst

Mail: kundecenter@kotelo.dk